Wachttijden

Plan Morgen GGZ streeft naar het voorkomen naar wachttijden. Ons credo luidt: vandaag bellen, is morgen beginnen. Dat betekent dat in voorkomende gevallen een beeldbelbehandeling sneller kan plaatsvinden dan een behandeling op de vestiging van aanmelding. Dit wordt waar mogelijk door de planning met de cliënt besproken. Hieronder staan als indicator de verschillende wachttijden per vestiging (laatste update: 09 mei 2023). Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Dit is het gemiddelde van de afgelopen 2 maanden.

 

 

 

 

Aanmelding tot intake, blended1

Aanmelding tot intake, 100% online1

Intake tot start behandeling2

Almere

klik hier

1 week

n.v.t.

Arnhem

12 weken

1 week

n.v.t.

Den Bosch

klik hier

1 week

n.v.t.

Den Haag

klik hier

1 week

n.v.t.

Ede

9 weken

1 week

n.v.t.

Eindhoven

klik hier

1 week

n.v.t.

Groningen

klik hier

1 week

n.v.t.

Haarlem

8 weken 1 week n.v.t.

Hengelo

klik hier  1 week n.v.t.

Nijmegen

12 weken 1 week n.v.t.

Oldenzaal

klik hier 1 week n.v.t.

Roermond

klik hier 1 week n.v.t.

Rotterdam

8 weken 1 week n.v.t.

Utrecht

klik hier 1 week n.v.t.

Venlo

Klik hier 1 week n.v.t.

Venray

klik hier 1 week n.v.t.

Zwolle

12 weken 1 week n.v.t.

 

1 Het aantal weken tussen het maken van de eerste afspraak en het daadwerkelijke intakegesprek. De eerste afspraak wordt met u gepland, nadat wij van u de behandelvoorwaarden getekend retour hebben gekregen en zodra er ruimte is.

2 Het aantal weken tussen het eerste intakegesprek en de start van de behandeling.

Plan Morgen GGZ zorgt ervoor dat bovenstaande wachtlijsten regelmatig een update krijgen. Voor de exacte wachttijden van een vestiging, kun je bellen met ons secretariaat, telefoonnummer: 088-2701220.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, is er altijd nog de mogelijkheid om aan de zorgverzekeraar te vragen om wachtlijstbemiddeling. De zorgverzekeraar kan er voor zorgen dat iemand binnen 4 weken vanaf het eerste contact een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling start. Deze termijnen vormen de maximaal aanvaardbare wachttijden die zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen (treeknormen).

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.