Over Plan Morgen

Missie

Plan Morgen GGZ is het nieuwe geluid in de Basis GGZ waar de Basis GGZ op een moderne manier wordt vormgegeven. We hebben hoge ambities als het gaat om behandelresultaat, cliënttevredenheid en medewerkerstevredenheid.

Onze hulp is gericht op vermindering van klachten en verbetering van het dagelijks functioneren en is gebaseerd op zowel (geprotocolleerde) behandelmethoden waarvan de effectiviteit is aangetoond, als de professionele kennis van onze psychologen en op voortdurende toetsing bij de cliënten naar de waardering van de geboden zorg. Het aanbod van Plan Morgen GGZ sluit altijd aan op de vraag van de cliënt en is altijd blended, dus een combinatie van face to face gesprekken en online modules.

Visie

Bij Plan Morgen GGZ is de cliënt aan zet. Direct na de aanmelding kan de cliënt beginnen en in het eerste face to face gesprek wordt concreet afgesproken wat de doelen zijn en hoe we die doelen gaan bereiken. De cliënt heeft zoveel contact met zijn behandelaar als nodig en zo weinig als mogelijk. Daardoor is de cliënt verzekerd van een snelle en resultaatgerichte behandeling.

Organisatie

Plan Morgen GGZ is een afdeling van Max Ernst GGZ. En Max Ernst GGZ is een landelijk opererende GGZ instelling. Max Ernst GGZ heeft 18 vestigingen verspreid over Nederland. Plan Morgen GGZ wordt momenteel in het hele land uitgerold.

Bij Plan Morgen GGZ werken GZ-psycholgen en Basis Psychologen. Indien nodig kan altijd een beroep gedaan worden op de expertise van psychotherapeuten en psychiaters van Max Ernst GGZ.

HKZ keurmerk

Max Ernst GGZ beschikt naast het Keurmerk Basis GGZ over het HKZ keurmerk. 

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.