Cliëntenraad

Plan Morgen GGZ en Max Ernst GGZ hebben samen één Cliëntenraad. De raad bestaat uit mensen die een bijzondere band hebben met de ambulante GGZ. Zij maken zich hard voor iedereen die bij ons op dit moment in behandeling is. De raad wil met haar werk de kwaliteit van onze zorg verbeteren. De cliëntenraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie en komt een paar keer per jaar bij elkaar.

De cliëntenraad houdt zich bezig met de volgende onderwerpen:

  • Ontwikkelingen in de GGZ
  • Randvoorwaarden zoals bereikbaarheid, inrichting wachtkamers en spreekkamers
  • Kwaliteitsbewaking

Dit uiteraard binnen de kaders en de voorschriften opgelegd door de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) van 1996.

Interesse?

Ben je in behandeling bij Plan Morgen GGZ, bij Max Ernst GGZ of ben je in behandeling geweest? Dan is jouw ervaring met onze dienstverlening van groot belang voor de Cliëntenraad. Juist de input van ervaringsdeskundigen maakt dat de cliëntenraad de directie goed kan adviseren. Het enige dat je verder nodig hebt, is dat je net als wij de kwaliteit van onze zorg wil verbeteren.

Heb je interesse om deel uit te maken van de Cliëntenraad of heb je suggesties en ideeën voor ons? Neem dan vooral contact op met:

Cliëntenraad Plan Morgen GGZ
Postbus 2051
6802 CB Arnhem
clientenraad@max-ernst.nl

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.