Roermond

Willem II Singel 39
6041 HR Roermond

Postadres
Plan Morgen GGZ
Postbus 2051

6802 CB Arnhem

Binnenkort is Plan Morgen GGZ ook hier in Roermond beschikbaar.  Je kunt nu al terecht bij Max Ernst GGZ voor een behandeling in de Basis GGZ. Je bent van harte welkom op onze vestiging in Roermond, gevestigd aan de Willem II Singel 39. Ons team behandelt zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ en bestaat uit een psychiater, een psychotherapeut, een GZ-psycholoog, twee basispsychologen, een GZ-psycholoog in opleiding tot psychotherapeut en een basispsycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Wij bieden laagdrempelige ambulante hulp aan en hebben korte doorlooptijden, dus u bent snel aan de beurt. Wanneer de huisarts u heeft doorverwezen, nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. Op basis daarvan bekijken we samen met u welke klachten u heeft, welke belemmeringen u ervaart en wat uw hulpvraag is. Vervolgens zullen wij in samenspraak met u een behandelplan op maat opstellen. 

“Door samen met de cliënt de balans op te maken, helpen wij hem/haar om inzicht te vergroten en keuzemogelijkheden te verruimen, zonder kant-en–klare adviezen voor te schrijven. Wij zullen hierbij transparant zijn over onze behandelmogelijkheden, zodat we in overleg een keuze kunnen maken over welke opties het beste passen. Voor het opbouwen van een therapeutische relatie is het van groot belang dat de cliënt zich bij ons begrepen en veilig voelt. Bewustwording en begrip én zich gehoord en vertrouwd voelen zijn essentieel in een behandeling gericht op het bereiken van psychisch evenwicht”, aldus team Roermond.

Je behandeling is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en je hebt een belangrijke inbreng in de inhoud van de behandeling, je doelen en het resultaat. Bij Max Ernst GGZ in Roermond staan we elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 voor je klaar om samen met jou je probleem aan te pakken. Wij hopen je snel op onze vestiging te begroeten!

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.