Informatie voor verwijzers

Plan Morgen wordt op dit moment in het hele land stapsgewijs geïmplementeerd.

Op dit moment is Plan Morgen beschikbaar in Haarlem, Arnhem, Zwolle en Rotterdam. Wegens groot succes is de wachttijd in sommige locaties momenteel meer dan 4 weken. Wij doen er alles aan om deze wachttijd terug te brengen. Vlot, modern en onderscheidend en met de kwaliteit die u mag verwachten van een professionele zorgorganisatie. Dàt vindt u bij Plan Morgen GGZ. Hier kunt u uw patiënt met een gerust hart naar toe verwijzen. Vanaf nu rollen we Plan Morgen GGZ uit over het hele land. Daar waar Plan Morgen nog niet is kunt u als vanouds terecht bij Max Ernst GGZ. Vanzelfsprekend is het mogelijk om even te overleggen met de GZ-psycholoog van de vestiging bij u in de buurt. Dit kan door op werkdagen, tijdens kantooruren te bellen via 088 - 270 1220.


Vandaag verwijzen naar Plan Morgen GGZ
Verwijzen is eenvoudig je laptop, desktop, tablet of telefoon
via ZorgDomein!

1. Verwijzing via Zorgdomein

Verwijzen kan eenvoudig en snel via ZorgDomein. Hier vindt u onze actuele wachttijden per locatie alsmede relevante informatie voor patiënten over de afspraakprocedures. Vanuit uw Huisartsen Informatiesysteem (HIS) kunt u relevante verwijsinformatie automatisch in uw verwijsbrief meezenden.

2. Verwijzing op papier

Indien u niet bent aangesloten op ZorgDomein kunt u uw verwijzing ook op papier per post of fax sturen, op onderstaand adres:

Plan Morgen GGZ
T.a.v. Secretariaat
Postbus 2051
6802 CB Arnhem
F 088 270 12 20

Contact houden

Zodra uw patiënt bij ons in behandeling komt, houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Dat doen wij bij de start van de behandeling, tussentijds bij significante wijziging in de behandelaanpak en achteraf. In onze afsluitbrief treft u vaak nog handreikingen aan die u desgewenst kunt volgen om het resultaat van de behandeling te bestendigen.

 

Onze clienten waarderen ons gemiddeld met een 8.3! Dat is 5% hoger dan het landelijk gemiddelde.